Ruoka ja juoma
Suomalainen keittiö rakentuu tuoreista, luonnollisista raaka-aineista, jotka on koottu suoraan vesistä, pelloilta ja metsistä. Suomalainen keittiö eroaa skandinaavisista keittiöistä siinä, että se sisältää vaikutteita kahdesta eri suunnasta – idästä ja lännestä. Helsingin ruokatarjonta on huippuluokkaa ja kehittyy jatkuvasti. Helsingistä löydät lähes kaikenlaisia ruokia. Suomalainen ruoka itsessään koostuu paikallisista, sesongin raaka-aineista, kuten riistasta, metsämarjoista ja sienistä.
Vesijohtoveden juominen on suomalaisten arjen etuoikeus. Suomen vesijohtovesi on maailman laadukkaimpia. Se on paitsi täysin turvallista myös nautinnollista juoda. Suomessa vesijohtovesi on todettu huomattavasti puhtaammaksi kuin pullotettu vesi. Vesijohtovettä voi juoda kaikkialla.
Ruokailu konferenssissa
Konferenssin pääsylipun hintaan ei sisälly aterioita. Lounas ja kahvipakettia myydään erikseen 55 €:n hintaan. Se sisältää seuraavat ohjelmassa olevat ruoka- ja kahvitarjoilut:
– Kahvi ja pulla keskiviikkona klo 16:30
– Lämmin lounas, salaatti ja kahvi torstaina klo 13:00
– Kahvi ja pulla torstaina klo 16:30
– Lämmin lounas, salaatti ja kahvi perjantaina klo 13:00
– Kahvi ja pulla perjantaina klo 16:30
Suosittelemme lämpimästi ennakkoon ostettavan lounaspaketin hankkimista, niin saat konferenssista parhaan hyödyn ja voit verkostoitua myös lounastaukojen aikana.
Helsingin Jäähallin kioskipisteissä on myynnissä katuruokaa ja välipaloja, mutta varauduthan jonottamiseen.