Neljä päivää täynnä innostavaa sisältöä ja kansainvälisiä kohtaamisia. Tule mukaan!

Nopean ostajan tarjousliput myynnissä nyt!

“KUN SITTEN KOITTI HELLUNTAIPÄIVÄ, HE OLIVAT KAIKKI YHDESSÄ KOOLLA.” APOSTOLIEN TEOT 2:1

Konferenssin nimi ”Go & Make!” nousee Jeesuksen antamasta lähetyskäskystä (Matteus 28:19)

”MENKÄÄ SIIS JA TEHKÄÄ KAIKKI KANSAT MINUN OPETUS­LAPSIKSENI”

Konferenssin keskeinen teema on lähetystyön toteutuminen omana aikanamme ja oman aikamme menetelmillä. Menemisen lisäksi esiin nostetaan opetuslapseuttaminen. Uskomme, että juuri tämä yhdistelmä vie meitä kohti oikeaa päämäärää. Evankeliumin julistaminen tarvitsee rinnalleen tavoitteellisen suunnitelman johdattaa uskoon tulleet myös kasvamaan Jeesuksen opetuslapsiksi.

Go & Make! on konferenssi, jonka tarkoituksena on inspiroida ja virittää palavaksi, luoda yhteyttä ja varustaa. Toivomme, että osallistujat voivat palata konferenssista vahvistuneina uusia menetelmiä soveltaen ja uudistunut lähetysnäky mukanaan.

Tule Mukaan

Inspiroitumaan

Varustautumaan &

Verkostoitumaan

Go&Make!-konferenssi

27. Helluntaiherätyksen maailmankonferenssi järjestetään helluntaiviikolla 4.-7.6.2025 Helsingin jäähallissa. Konferenssi koostuu kahdesta osasta “Go & Make!” -konferenssi järjestetään kolmena ensimmäisenä päivänä. Neljäntenä päivänä, 7. kesäkuuta, Helsingin jäähallissa järjestetään ensisijaisesti nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu The Send -tapahtuma.

The Send -tapahtuman liput myydään erikseen, mutta niitä voi ostaa myös konferenssilippujen yhteyteen. Konferenssin kieli on englanti, tulkkauspalvelut ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi, saksaksi ja espanjaksi.

Huomioithan, että käännöspalveluita voidaan teknisesti järjestää myös muille kieliryhmille.

 

Yhdessä olemme vahvempia, kun toteutamme Jeesuksen antamaa tehtävää saavuttaa kaikki kansat, kielet ja heimot omana aikanamme.

Helluntaiherätyksen maailmankonferenssi tekee yhteistyötä The Send –liikkeen kanssa. The Send on sekä globaali liikehdintä että kansallinen kampanja, jonka missiona on lähettää nuoret ja nuoret aikuiset elämään lähetyskäskyä todeksi. Yhteistyön taustalla on yhteinen näkemys evankeliumin levittämisestä, lähetystyön tärkeydestä ja nuoren sukupolven mukaan ottamisesta. Tämä kaikki tapahtuu läheisessä yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa.

PUHUJAT

Monia kansainvälisesti tunnettuja puhujia on tulossa konferenssiin.

Puhujat julkaistaan pian!

Pysy kuulolla.

 

TULE MUKAAN

Inspiroitumaan

Varustautumaan &

Verkostoitumaan